Направете сами: Старите шорцеви во ново руво

Топлите денови ни се наближуваат, а стариот шорц што веќе ви е малку тесен може да го трансформирате во пријатен и модерен.

Потребни ви се метро, ножици, конец и игла и парче чипка или плетен материјал. Чекорите се јасни од сликата, измерете и исечете ги шорцевите рамномерно, потоа сошијте го парчето материјал и подновени сте.

 
Коментари

коментари