Категории

Направете сами: Тренди маски за телефон кои ја менуваат бојата

Во било кој бутик да влезете ќе најдете некое парче облека со овој специфичен материјал кој ја менува бојата и е неверојатно заразен да играте со него. 

Сте помислиле ли колку би било интересно да имате таква маска за вашиот телефон? Секако, може да си ја направите сами, а ова видео ќе ви покаже како!