Направете шатор за вашето маче, само со маица и закачалки

Многу лесно може да направите шатор за вашето маче, кое тоа сигурно ќе го обожава. Потребно ви е картон, маица, две метални закачалки и безопасни игли.

Процедоурата е лесна, а финалниот производ ќе го усреќи вашиот миленик.

 

 

Veja como construir uma barraquinha para o seu gato.

Posted by Nerd 360 Graus on Tuesday, January 26, 2016
Коментари

[fbcomments]