Направете совршена француска пунџа за само 6 минути! (ВИДЕО)

Наместо да трошите многу пари и време за фризер, за свечените пригоди направете сами едностаавна и убава пунџа.

Доколку барате идеја за малку поинаква, свечена фризура која брзо се прави и се носи на различни свечености, имаме вистински предлози за вас. За само 6 минути направете елегантна и префинета фризура која може да ја користите за разни пригоди.

Откако ќе ја направите, може да ја украсите со машничка или некој друг детал во склад со облеката која ја носите. Следете ги упатствата од видеото и направете сами совршена фризура за само неколку минути.
Коментари

коментари