Категории

Направете совршена пунџа за една минута! (ВИДЕО)

Casual или опуштената пунџа е ин веќе неколку години и сеуште се котира високо во светот на фризурите. Оваа опуштена фризура е соодветна за дневна, но и вечерна варијанта. Во продолжение погледнете како сами да ја направите.