Категории

Направи сам: Салфети во форма на зајчиња (ВИДЕО)

Наскоро православните верници ќе го слават празникот Велигден. Велигденските подготовки веќе започнуваат. А, велигденската трпеза секогаш е богата, разновидна и убава. Овие салфети во форма на зајчиња се одлична декорација која прекрасно ќе се искомбинира со велигденските јајца.