Категории

Направи сам: Слатки кукли од чорапи (ВИДЕО)

Се сеќавате ли колку време сте поминале во детството играјќи си и правејќи кукли од чорап со помош на вашата рака? 

И сега сакате да се решите од тие стари чорапи? Со овие едноставни примери научете како да направите слатки кукли од чорапи кои прилично изгледаат едноставни и ќе ги обожаваат дечињата во нивната супер кул игра.

Пример 1:

Пример 2:

Пример 3: