Направи сам: Тренди блузи со голи рамена (ВИДЕО)

Оваа сезона блузите и маичките со голи рамена ги гледаме насекаде, а сега можете и сами да направите ваква блуза. 

Тоа може да го направите трансформирајќи маичка која веќе ја имате или пак да направите една комплетно сами. Погледнете го видеото!
Коментари

[fbcomments]