Направи сам: Време е за празнични декорации! (ФОТО)

Празниците ни се ближат и веќе е време да почнеме да размислуваме за декорациите со кои ќе го украсиме домот за највеселиот период во годината.

Наместо да трошите пари на скапи декорации, направете ги сами многу поубави и поевтини. Користете го она што веќе го имате дома – од лимени саксии до стари топки, препуштете се на имагинацијата во празничната еуфорија, а нашата галерија нека ви послужи како инспирација.
Коментари

[fbcomments]