Направи сам: Заштитна маска од влажни марамчиња! (ВИДЕО)

Овие денови сѐ потешко доаѓаме до заштитни маски кои ни се многу потребни поради новонастанатата ситуација со коронавирусот. Доколку не можете да купите од аптеките, има начин сами да направите заштитна маска со помош на влажно марамче. Погледнете како!
Коментари

[fbcomments]