Категории

Направил дупка во мразот, а потоа запалил кибрит. Во она што следува нема да верувате!

Метанот може да се најде во сите делови од светот, а во продолжение погледнете како овој човек експериментира со метан на заледено езеро. Уште една причина зошто науката е феноменална!

Прегледи:
65
Категории:
Занимливости
Објавено на:
04.01.2016