Категории

Напуштена куќа во Франција исполнета со „демонски“ кукли

Целосно обвиткана со бршлен, сместена подалку од населените места се наоѓа напуштена куќа во Франција. Собите се преполни со џиновски кукли во природна големина, а самата куќа наликува на хорор филм:

Прегледи:
228
Објавено на:
13.02.2023