Категории

Напуштена железничка станица во Унгарија во којашто се крие вистинска уметност

Во 2007 година, во градот Калоча во Унгарија престанал железничкиот превоз на патници и станицата останала напуштена.

Пред неколку години оваа станица станала достапна за туристи, а истата е обвиена со традиционална уметност. Погледнете како изгледа:

Прегледи:
208
Објавено на:
17.02.2023