Категории

Напуштено зајаче секојдневно го посетува семејството кое го спасило

Ова преслатко зајаче било спасено од семејството Тери и потоа било пуштено на слобода во близина на нивниот дом Линколншир, но зајачето секојдневно им се враќа во посета.

Ова напуштено зајаче не ги заборавило луѓето кои го спасиле – и го посетува семејството кое го пронашло уште додека било бебе. Кловр била пронајдена во градината на семејството Тери, но поради пандемијата на коронавирус тие не можеле да ја однесат во локалниот азил за животни па наместо тоа одлучиле да ја присвојат.
Наташа и Марк имаат три деца, и велат дека тие ја обожаваат Кловер и сега е таа е дел од нивното семејство.

Прегледи:
126
Категории:
Животни · Секојдневие
Објавено на:
22.11.2020