Категории

Наредил 3.500 монети на маса: Ќе се воодушевите од она што го направил потоа…

За да направите ваква уникатна маса и да го разубавете својот дом ви требаат некаде околу 35 евра. Првиот чекор е да се соберат 3500 монети од 1 цент, а потоа треба да се има многу трпение.

На овој човек му биле потребни 10 часа за да го направи ова уникатно парче мебел!

Но погледнете го резултатот и проценете дали вреди…

https://www.youtube.com/watch?v=V-Aq5U8rxtk

Прегледи:
247
Објавено на:
28.04.2016