Категории

Нашето детство без бабите немаше да биде толку убаво: Незаменливата љубов помеѓу бабите и внуките! (ФОТО)

Првата работа што ни доаѓа на памет кога ќе помислиме на детството е времето поминато со нашите најсакани баби. Секогаш кога ќе ја видиме нашата најмила баба, прво што помислуваме е да ѝ подариме топла прегратка и да ѝ се заблагодариме за добрината и љубовта со која нѐ опсипувала целиот наш живот. Овие 15 илустрации совршено ја прикажуваат бесценетата вредност на нашите баби…