Настапот на нашата Мина Блажев на детската Евровизија (видео)

Мина Блажев оваа година ја претстави Македонија на детската Евровизија. 14-годишната пејачка ја освои сцената во Тбилиси, Грузија, со песната „Dancing Through Life“.

Гласањето беше затворено во 16 часот, а за победник беше прогласена претставничката на Русија, Полина Богушевиќ, со песната „Wings“.
Коментари

[fbcomments]