Научете странски јазик во самоизолација – Најдобрите бесплатни апликации

Уште еден начин на кој можете корисно да го искористите времето поминато во самоизолација за време на пандемијата

Самоизолацијата не мора секогаш да претставува проблем. Сега можеби е идеално време да направите нешто кое сте го одложувале веќе долго. Можеби баш сега е вистинскиот миг да научите некој нов странски јазик или да го продлабочите знаењето на некој од оние кои веќе горе-долу ги знаете.

Овие 3 апликации за учење јазици кои се потполно бесплатни можат да ви помогнат во тоа.


TripLingo

http://www.triplingo.com/

Babbel

https://www.babbel.com/

Memrise

https://www.memrise.com/
Коментари

[fbcomments]