Категории

Научниците конечно дадоа одговор на најстарото човечко прашање

Во последните неколку години, на социјалните мрежи се појавија снимки од НЛО снимени од американската морнарица, за кои Пентагон потврди дека се автентични.

По оваа официјална потврда, многумина со нетрпение го очекуваат официјалниот извештај за воените средби со НЛО, што треба да биде објавен на 25 јуни. Инаку, НЛО (неидентификувани летечки објекти) и UAP (неидентификувани воздушни феномени) се предмети или појави кои, по увидот на експертите, сè уште не можат да се објаснат на конвенционален начин. Ова не значи дека ова се автоматски вонземјански летала или некои натприродни сили, но дека засега нема научно објаснување за овие настани. По некое време, НЛО честопати се претвораат во природни феномени, метеоролошки балони и уреди, странски авиони и беспилотни летала или малку подобра фотомонтажа.

 

Прегледи:
375
Објавено на:
25.06.2021