Научниците одлучиле: Ова е жената со совршени облини!

Запознајте се, оваа убава девојка се вика Кели Брук – таа е модел, актерка и сопственичка на идеалната женска фигура. Да, така е! Според истражувањата на универзитетот во Тексас, токму оваа девојка има совршено тело.

Во текот на истражувањето биле земени в предвид параметрите како височина, тежина, должина на коса, облик на лице и други особини.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on


Се покажало дека фигурата за која многу од жените сметаат дека кога ќе ја достигнат треба да ослабат, е токму тој идеал, кој зрачи со здравје, убавина и ги привлекува мажите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on


Научниците велат: „Оваа девојка навистина има природен изглед, и совршена е во секој поглед“.

 

View this post on Instagram

 

🇺🇸 #VermontFall #Foliage #LeafPeepers

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on


Предлагаме вие да фрлите поглед на фотографиите од неа и да одговорите на прашањето: дали се сложувате со мислењето на научниците?
Коментари

коментари