Навијте го алармот 7 минути порано и чувствувајте се среќно во своето тело! (ВИДЕО)

Доколку ви е тешко да станете наутро и со енергија да го започнете денот исполнет со многу обврски, навијте го алармот 7 минути порано. Овие вежби кои траат само 7 минути се многу популарни во светот и луѓето кои веќе ги практикуваат како утринска рутина тврдат дека се чувствуваат многу поенергично, посреќно, а и дека се забележуваат разлики во формата на телото.
Коментари

[fbcomments]