Категории

Не дозволувајте топлината да биде изговор: Идеална Секс поза за топлите денови

Ако ви е толку жешко позата ‘ѓеврек’ може да биде решението. Таа ќе ви овозможи да ги препуштите вашите страсти без ‘премногу’ допир.

Сајтот за запознавање, Датингру, објави совети за секс за време на жештините. Како најдобра поза за топлото време, тие ја препорачаа ѓеврекската поза.

– Оваа поза е апсолутен победник затоа што има многу малку допирање во неа и не бара многу напор – напишаа тие.

Ако сакате да ја усовршите оваа поза, оставете жена да лежи на страна а мажот зад неа. Потоа, таа ја крева едната нога и ја става околу неговата половината, на страна или на рамото.

 

Прегледи:
382
Ознаки:
· ·
Категории:
Љубов и секс
Објавено на:
02.09.2020