Не е тајна – Жените паѓаат на вистински шмекери

Мажите со длабок глас уште при првото запознавање будат интерес кај жените. Поклонувањето цвеќе остава доста добар впечаток кај дамите. А мазно избриченото лице помалку ги привлекува жените од мажите со брада..

Судејќи според неодамнешното истражување, за да бидете посакувани од понежниот пол, морате да имате барем некоја а по можност и повеќе особини од овие кои ќе ви ги наведеме:

Мазно избричено лице привлекува помалку жени од мажите кои носат брада, и тоа стара неколку денови. Силниот стисок на дланката при запознавање со жената покажува машка самодоверба, додека нежното ракување порачува дека сте срамежливи или премногу фини.

Мажите со длабок глас кај дамите будат огромен интерес уште при првото запознавање. Поклонувањето цвеќе остава доста добар впечаток кај понежнот пол а според спроведеното истражување, оној џентлмен кој изненадува со буќет миризливи цвеќиња, е најпривлечен во просторијата од оние кои немаат таква навика.

Исто така, докажано е дека господата кои секогаш мирисаат на добар парфем, се насмеани, учтиви и културни спрема дамите, имаат повеќе самодоверба од оние кои не го прават тоа и автоматски будат повеќе интерес кај дамите отколку оние кои не го прават тоа.
Коментари

[fbcomments]