Категории

Не е Ваша работа да…

Понекогаш треба да се потсетиме дека не е наша работа да…

  1. Да поправите сѐ она што е скршено.
  2. Да ги осудувате луѓето за нивниот начин на живот.
  3. Да ги направите сите среќни.
  4. Да ги убедувате другите луѓе да Ве почитуваат.
  5. Да си ја жртвувате менталната состојба за другите.
  6. Да толерирате лоши зборови.
Прегледи:
303
Категории:
Животен стил
Објавено на:
07.11.2022