Категории

Не е важно колку брзо се движиш – Важно е никогаш да не се откажеш!

Уништи ја идејата дека треба постојано да работиш и  да се растргнуваш себеси за да бидеш успешен. Прифатете го концептот дека одморот, закрепнувањето и размислувањето се суштински делови од напредокот кон успешен и конечно среќен живот. Вашата насока е поважна од вашата брзина.

И секогаш запомнете дека на сите не им треба пристап до вас. Некои луѓе се исцедуваат и тие дури и не го знаат тоа. Дозволено ви е да кажете „Не“, дозволено е да не одговарате на повици, дозволено ви е да ги откажувате плановите и ако треба да се спасите, направете го тоа.

Прегледи:
37
Објавено на:
08.09.2021