Не можете да замислите што се крие во оваа, навидум обична барака

Ashley Yeates е човекот кој од обична мала барака во својот двор, за само два месеци, создал навистина неверојатна мини кино сала.

654055-650-14455107821 

Ова домашно кино има седум седишта, масивен 94 инчен екран и 3д проџектор, како и Dolby 5.1 озвучување и поден сабвуфер.

Чуството кога сте во овој простор е неверојатно, раскажува 32 годишшниот Ashley, дури и играњето игри на овој екран е посебно искуство.

654255-650-14455107822

654305-650-14455107823

654355-650-14455107824

654455-650-14455107826

654505-650-14455107827

654405-650-14455107825

654605-650-14455107839

654205-650-144551078312

654155-650-144551078311

654555-650-14455107838

654105-650-144551078310
Коментари

[fbcomments]