Категории

Не постои поголема или помала тага, немој да ги обезвреднуваш туѓите чувства

Да, некои луѓе можеби се соочуваат со многу полоши нешта, но сите ние имаме различно ниво на толеранција на болката

Секој војува сопствени битки. Мојата војна можеби не е иста како твојата. Она кое ти го преживуваш не е убаво, не е нити безначајно нити мало. Секој човек различно го поднесува своето страдање.

Да, некои луѓе можеби се соочуваат со многу полоши нешта, но сите ние имаме различно ниво на толеранција на болката, и сечија тага е валидна.

Не постои поголема или помала тага, немој да ги обезвреднуваш туѓите чувства.
Сите сме борци и се бориме со различно оружје, и сите на крајот ќе победиме а тоа е она кое е важно.

Прегледи:
352
Објавено на:
14.07.2020