Категории

Не се мускули во прашање: Жените откриваат кои нешта кај мажите им се најпривлечни

Ви откриваме за што се работи, не интересира дали се сложувате со нас?

Секако немаме ништо против добро извајано машко тело, стомачни и одлична насмевка, меѓутоа постојат многу други нешта поради кои мажите можат да бидат привлечни за жените.
Еве што одговорија жените кога беа запрашани што всушност најмногу ги „пали“:

-Кога знае да готви
-Кога со љубов се грижи за цвеќињата
-Кога сака кучиња
-Кога носи манжетни
-Кога од прва се паркира бочно со една рака
-Кога ќе му го отстапи местото на постара личност
-Кога ќе ми го придржи капутот
-Кога е верен
-Кога има вкус
-Кога има вешти дланки
-Кога е љубезен и нежен
-Кога зборува со почит кон жените
-Кога знае кој парфем најдобро му одговара
-Кога навечер ме испраќа до дома
-Кога изненадно ќе ми донесе кафе во кревет
-Кога изненадно ќе ми ја донесе омилената чоколада
-Кога ме засмејува

Жените сакаат повеќе од „лепотан“
Спрема истражувањата, жените ги сакаат овие карактеристики кај мажите:
95 посто откриле дека сакаат верен и топол партнер, исто така за привлечни ги сметаат хуморот, чувствата и отвореноста, но исто така тие сметаат дека добрите мускули и не се на одмет.