Категории

„Не се плашете од Даунов Синдром“ е пораката на ова мало девојче

Софија е малата девојка која има Даунов Синдром. Иако синдромите од овој тип се сеуште нецелосно прифатени во општествата, оваа девојка му покажува на светот дека таа е силна и паметна како и останатите девојки.

Бидете промената во овој свет. Помогнете им на оние коишто имаат помалку од вас и кои се послаби од вас, бидејќи промената почнува од вас!