Категории

Не и се погодил првиот состанок со дечко, па викнала полиција…

Кога сте на лош состанок би викнале ли полиција? Едноставно да си отидете би било подобро, нели?

Една девојка во Масачусетс не мислела така, па така пешачењето со дечкото што го запознала на апликацијата WeChat не и се погодило па изглумила дека и е лошо. Завртила на 911 и побарала помош, а ова излегло и во полицискиот билтен.

Ваквите случаеви се потсетник дека можеби љубовта не е секогаш вистинска, но итните случаеви се. Така да воздржете се од викање полиција кога дечкото не ви е по ќеиф.

Прегледи:
342
Објавено на:
12.05.2016