Не секој момент во твојот живот мора да биде испланиран

Остави ги нештата кои не можеш да ги контролираш..

Биди личност на која другите ќе се огледуваат. Биди љубезна и знај ја сопствената вредност.
Осветлувај ја просторијата со своето присуство, но немој да се истакнуваш и да се обидуваш да се поставуваш над другите.

Споделувај комплименти и разубавиму го денот некому, имаш моќ да ставиш насмевка на нечие лице, направи го тоа.
Работи напорно за да ги оствариш своите соништа, но исто така цени го и своето време и својот одмор, грижи се за себеси.

Остави ги нештата кои не можеш да ги контролираш, не секој момент во твојот живот мора да биде испланиран.
Коментари

[fbcomments]