Чек дис аут
Search

Не сте расположени? За утеха, овие луѓе сигурно имаат полош ден од вас! (ФОТО)

Дали некогаш сте имале еден од оние денови кога апсолутно се изгледа погрешно? Секако дека сте имале, тоа му се случува на секој од нас.

Сепак, ретко кој имал толку лош ден колку овие луѓе кои своите неверојатни случки ги фотографирале. Погледнете за што станува збор!

 

#Ти благодарам Фејсбук

#2 Никогаш не се изложувајте на сонце кога носите скинати фармерки

#3 Малку повеќе дожд

#4 Не само што влезе во мојот дом, реши и да умре на мојот лап топ 

#5 Прочитајте повторно

#6 I woke up like this

#7 Вака изгледа оштетен сончев кров

#8

#9 Се е во ред додека му е смешно на таткото
Коментари

[fbcomments]