Категории

Не ви се допаѓа сексот со него?

Е тоа не е едноставна задача. Посебно ако ви значи. Можеби прави некоја мала грешка, а можеби греши во се, сеедно, нешто мора да се превземе.

Не го осудувајте

Ако не сте задовлни од сексот, тоа не смеете да го премолчите. Но, мора да почекате вистински момент и правилни зборови да го кажете тоа. Заборавете веднаш по односот да му соопштите: “Зашто сврши толку брзо, па не се ни загреав?“ или “ Зашто мислиш само на себе?“ Во тие моменти е најчувствителен и може да дојде само до кавга. Подобро стрпете се до наредниот ден кога сте поопуштени и двајцата и отворено правете муабет.

Тој не е вашиот Бивши

Ако нешто може да го навреди е ако го споредувате со бившиот! Со тоа ќе ги зголемите проблемите во кревет. Ако имате некои желби никако да не го спомнувате тоа вака:“ Мојот бивши правеше вака или така!“

Да лежете или не?

Најлоша ситуација е кога сексот бил лош а тој нестрпливо очекува пофалба! Но постои елегантен начин да се реши и тоа: Ако не доживеавте оргазам, кажете му. Ако е нормален, ќе ја сфати поентата. Во секој случај, подобро е се премолчи од тоа да лажете. Тогаш заборавете на тоа дека ќе се подобри.

Прегледи:
23
Ознаки:
Категории:
Љубов и секс