Категории

Не ви се потребни апликации: како да прочитате порака, а пријателите да не ја видат опцијата “seen”

На сите ни се случило да посакаме да не постои опцијата “seen”.

Постои едноставен трик како да прочитате порака, а личноста која ви ја испратила тоа да не го види.

Кога ќе ја забележите пораката, вклучете airplane mod, а потоа отворете го Виберот, Месингерот или Фејсбукот за да ја прочитате примената порака, а пота исклучете  го airplane mod   и конектирајте се на интернетот.

Прегледи:
107
Објавено на:
19.08.2016