Не знаете што да правите со старите маици? Со овие трикови ќе посакате повторно да ги носите

Научете на кој начин од обичните маици да направите фустан или маица на едно рамо…

Честопати се случува омилената маица да не можеме да ја носиме повеќе поради тоа што е исфлекана или скината, а не сакаме да ја фрлиме. Тие маици најчесто ги чуваме и не зафаќаат простор во гардероберот. Со помош на овие трикови, тие ќе добијат нов изглед и повторно ќе посакате да ги носите.
Коментари

[fbcomments]