Категории

Нефотогенични животни коишто ќе Ве насмеат

Како што луѓето не се секогаш расположени за фотосесии, на сличен начин реагираат и животните.

Животните се особено интересни кога се ентузијастични за дотерување и фотографирање, а не помалку се интересни и кога не се во тоа расположение.

Погледнете неколку хумористични фотографии:

Прегледи:
205
Објавено на:
03.04.2023