Категории

Нека биде црвено: 20 идеи за совршени божиќни декорации! (ФОТО)

Иако се смета за боја на страста и романтиката, кога ќе пристигне снежната зима и божиќните празници, црвената боја станува еден од главните симболи на Божиќ.

Ведрите и живописни црвени украси доминираат во многу домови, а место за црвената боја има во секој агол од домот. Помеѓу останатото, црвената боја одлично се сложува со зелената, двете бои кои преовладуваат помеѓу божиќните декорации.

Ви прикажуваме 20 идеи за совршени божиќни декорации кои може да ве инспирираат да направите слични во вашиот дом.