Категории

Нека твојата најголема цел во животот биде таа да бидеш човек од која извира светлина

Да бидеш како оние луѓе кои кога ќе ги здогледаш те обзема некаква топлина и едноставно сакаш да бидеш покрај нив, да го впиваш нивниот блесок и да ги прегрнуваш.

Нека една од твоите најголеми цели во животот биде да бидеш еден од оние луѓе кои се светлина.

Оние луѓе кои кога ќе ги здогледаш те обзема некаква топлина и едноставно сакаш да бидеш покрај нив, да го впиваш нивниот блесок и да ги прегрнуваш.

Нека твојата најголема цел во животот биде таа да бидеш човек кој кога другите ќе го погледнат ќе ја видат ведрината во неговите очи и еднотавно не ќе можат да не го сакаат. Можеби не на романтичен начин, но само да бидат покрај тебе ќе ги исполнува со надеж.

Биди човек кој ќе ги инспирира другите да се трудат да бидат човечни.