Чек дис аут
Search

Нека ви судат – Само продолжете да блескате!

Нека ве оговараат, нивните мислења не се ваш проблем. 

„Нека ви судат, нека ве сфатат погрешно.
Нека ве оговараат, нивните мислења не се ваш проблем.
Вие останете љубезни, предадени на љубовта и слободни во својата автентичност.
Без оглед на тоа што ќе ви го направат или ќе ви го кажат, немојте да се осмелите да се посомневате во сопствените вредности или убавина на вашата вистина.
Само продолжете да блескате како што веќе и правите!“

– Скот Стејбл
Коментари

[fbcomments]