Категории

Некогаш и сега: Овие животни пораснале заедно, од бебиња до најдобри другари

Од првите месеци од животот, до најдобри другари години потоа. 

Овие животни пораснале заедно, од бебиња, со сите попатни игри, дремки, играчки, тие се секој ден заедно, а со овие преслатки фотографии ќе не стопат.

Прегледи:
53
Објавено на:
11.07.2017