Категории

Некој се сетил да ја отстрани музиката од изведбата на „We are the champions“ на Фреди Меркјури: Слушнете како звучи тој!

Песните на Фреди Меркјури, неговиот стил, неговата безгранична енергија и страст и понатаму ги освојуваат срцата на луѓето ширум светот. Тој е музичарот кој важи за една од најголемите рок легенди, а тоа воопшто не е зачудувачки факт, бидејќи неговите песни ги знаеме сите и ќе живеат вечно.

Една од нив е  “We Are The Champions” од неговата група “Queen“. Ако некогаш сте се прашувале како би звучел овој хит без музика, и кога исклучиво би се слушал гласот на Фреди и придружните вокали, сега имате можност да уживате и да го добиете одговорот.