Категории

Неколку знаци дека си најдобрата девојка која ја имал

Сите забележуваат дека тој е многу среќен откако е со вас, плус…

– Самиот тој ви го кажал јасно и гласно.

– Секогаш сте среќна поради неговите достигнувања и успеси.

– Често му давате комплименти затоа што сакате да се чувствува посебно и сакано.

– Јасно ви е дека не ви чита мисли, па затоа секогаш му ставате до знаење кога нешто ве мачи, без драма.

– Неговото семејство ве обожава, а нивното мислење му е многу важно.

– Сакате да правите работи кои го прават среќен, како на пример да гледате филм кој никогаш не би го гледале сама.

– Секогаш кога можете успевате да го насмеете, особено ако имал лош ден.

– Не барате од него да биде со вас 24/7 и да ги запостави останатите луѓе и нешта во животот.

– Тој целосно ви верува и никогаш не се плаши дека би направиле нешто што би го повредило.

– Делите исти животни цели и вредности.

Прегледи:
120
Објавено на:
27.01.2016