Неконвенционални илустрации со љубовни приказни од секојдневието

Љубовта нема една форма и не е само големи романтични гестови и таа е насекаде. Ова се илустрации кои покажуваат каква е љубовта во секојдневието, во сите форми.

Малите секојдневни нешта кои луѓето ги прават, покажувањето на грижа и внимание, помагањето…е всушност вистинската страна на љубовта.

Amanda Oleander создава неконвенционални илустрации со љубовни приказни од секојдневието. Тие се сочинети од парови кои се свои во домот, прават едноставни работи, а сите реални ситуации се љубов.

Но, пораката која сака да ја испрати Amanda е дека љубовта е насекаде, не само во романтичните врски. Важна е и љубовта кон и од нашит е миленици, но најважна е и љубовта кон себе. 
Коментари

коментари