Нема да останете рамнодушни: Овој видео запис шокираше илјадници луѓе!

На сите нас ни се случило некогаш да кликнеме и да погледнеме некој видео запис, за на крајот да се каеме поради таквата одлука.

 

Тоа им се случи и на многу посетители на серверот “LiveLeak”. Кога повеќето од нив го погледнаа прегледот на овој видео запис, сè што забележаа се провокативни женски гради во крупен план кои секако примамуваат да се кликне на нив за да се погледне видео записот, секако со очекување дека овој видео запис ќе понуди кратко уживање. Но, со сигурност не се надевале за она што следело.

Овој видео запис го погледнале речиси 500.000 луѓе и дефинитивно, никој од нив не останал рамнодушен!

Погледнете на своја одговорност:


тагови


Коментари

коментари