Категории

Нема да ве остави рамнодушни: Со помош на очила ова дете гледа за прв пат (видео)

Иан Ривера сега има 2 години, но кога имал 18 месеци родителите за првпат му ставиле диоптерски очила и го снимиле чинот.

Неговата реакција е бесценета.

 

По коментарите на социјалните мрежи се гледа дека многу луѓе сочувствуваат со слаткото момче. Дел од нив плачат, дел се смеат.

Едно е сигурно, ова видео никого нема да остави рамнодушен.

Прегледи:
114
Објавено на:
03.12.2017