Нема да ви биде потребен друг модел: Овие чизми одговараат со сè!

Инвестирањето во овој модел на чизми ќе ви се исплати

Сè што ви е потребно за време на есента и зимата е само ваков пар чизми. Тие се еден пар обувки што одат со секаква комбинација и ја прават поинтересна.

Змискиот принт е многу популарен како и каубојките, а во комбинација даваат совршен пар обувки.

Овој модел оди со сите стилови, а принтот лесно се комбинира со сите останати бои. Штиклата е со совршена висина, така што ќе ја истакне ногата на најдобар можен начин, а воедно ќе се чувствувате удобно во нив.

Можете лесно да го поминете целиот ден во нив. Тие можат да се користат како деловна варијанта или совршен додаток за излегување ако ги комбинирате со свечен фустан.
Коментари

[fbcomments]