Нема изговори … Останете дома! (Фото)

Арбнора Мемети е професионална фоторепортерка која го привлече вниманието на целата јавност со нејзините фотографски дела кои доловуваат уникатни животни моменти. Погледнете неколку фотографии кои повикуваат да седите дома … #stayhome 

 

 

 

 
Коментари

[fbcomments]