Категории

Нема место попријатно од скутот на баба

Постои италијанска поговорка која вели: „Ако ништо не оди добро, јавете се на вашата баба“. Фотографка од Лондон, Сујата Сетија, докажува преку своите портрети со топла боја дека љубовта на една баба кон нејзините внуци не е како никоја друга.

 

Прегледи:
338
Категории:
Дом и семејство
Објавено на:
17.11.2020