Категории

Нема никогаш да ја знаеш цената на победата ако не знаеш колку вреди загубата

Ова е една од најважните лекции кои треба да ги знаеш во животот.. 

Ова е една од најважните лекции кои треба да ги знаеш во животот.. –
Кога имаш лош ден, лош месец, лоша година, секогаш знај дека нештата ќе се променат. Ништо нема да остане вака засекогаш.
Бурата ќе помине, солзите ќе засушат, болката ќе избледи и ти ќе бидеш повторно ти.
Понекогаш најтешките лекции кои ќе ги научиш се и оние кои всушност ти се највеќе потребни.
Не можеш да ја спознаеш вистинската радост доколку не ја вкусиш болката.
Нема никогаш да ја знаеш цената на победата ако не знаеш колку вреди загубата.