Немате идеја за следниот маникир на вашите нокти? Погледнете ги овие предлози! (ВИДЕО)

Убави и негувани нокти треба да има секоја дама. Убавината не е секогаш во долгите нокти, но тие секако треба да бидат редовно негувани. Доколку обажавате лакирани нокти, погледнете ги овие интересни трикови и идеји со кои ноктите секогаш ќе ви изгледаат беспрекорно.
Коментари

[fbcomments]